Crunchy rugbrødsmysli

Denne mysli er lavet på en rest af mit rugbrød. Efter en uges tid er det ikke helt så spændende mere. Til gengæld er en lækker mysli spændende, så hvis du har en lidt tør og trist rest rugbrød liggende, så tænd ovnen!

Crunchy rugbrødsmysli

Ingredienser

En rest rugbrød – omkring 6 skiver
2 dl grovvalsede havregryn
1 håndfuld mandler
1/2 dl honning
1/2 dl smør
100 g grofthakket mørk chokolade

Sådan gør du

Start med at tænde ovnen på 170 grader varmluft. Herefter finder du din minihakker frem og blender rugbrødet lidt af gangen. Det skal ikke fintblendes, men må gerne have nogen stykker. Herefter hakkes mandler groft og blandes med rugbrød og havregryn i en bradepande.

Smelt smør og honning og held det ud over blandingen. Bland det hele godt rundt og bred det ud i et jævnt lag.

Bag i ovnen i 10 min hvorefter du blander myslien rundt. Bag yderligere 10 min. Hvis den ser ristet og lækker ud, er den færdig. Hvis ikke så giv den 5 min mere, men hold øje! – brændt mysli er ikke lækkert. Afkøl på rist.

Mens myslien stadig er lidt lun, blandes chokoladen i. Den må gerne smelte lidt sammen, så der kommer lækre klumper af chokolade og mysli. Pas på myslien ikke er alt for varm, da alt chokoladen så vil smelte, og det er ikke meningen.

Opbevar i lufttæt beholder.

IMG_1231.JPG

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s