Velkommen til min blog

Hej, jeg hedder Mia og bor i Aalborg. Jeg har en stor passion for surdejsbrød, og det er lige netop det, denne blog hovedsageligt vil komme til at omhandle. Min lille hobby startede ud på min instagram bagebiksen_mia, og med denne blog, vil jeg nu kunne dele opskrifter og fifs til, hvordan man bager lækre brød med surdej. Hvis i gerne vil have fingrene endnu længere ned i dejen, så kom med på mit surdejskursus for FOF Aalborg. Håber i har lyst til at følge med!

En kommentar til “Velkommen til min blog

  1. Hej Mia
    Glæder mig til at følge din blog og dine surdejs opskrifter. Dejlige fotos du har og nyder også gerne dine flotte brød billeder på din Instagram profil. Er selv hvad nogle vil mene en stor surdejsfan.
    Brød og bage hilsner fra Conny

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s